11 december 2011

Har hittat hem

Äntligen är jag i ro igen! Jag ahr haft två helger i rad där jag kännt tillfredsställelse av att bara gå omkring i mit nya hus. Njutit av att bara vara utan stress. Jag har bakat, pysslat, tränat, städat, myst med Linus och lagat mat. Denna helg har varit riktigt skön!

Började på fredag  med lätt styrka med broder Henrik och Johan. Därefter for Johan på julfest och jag drog till broder Fredrik och Therese. Vi tittade på Idol och åt Sibyllahamburgare. Mös i soffan och pratade skit. Jag åkte hem klockan 24.00 då jag också hämtade Johan.

Lördagen började med att Jan-Erik kom till frukosttid. Han och Johan grejade i garaget hela dagen. Jag fixade lite granar, städade och lagade mat. Jag satt dessutom in fotölj och lampa och möblerade så det skulle passa. Vi gick och la oss 21.00 helt slut allihopa.

Söndag var vi uppe 8.30, vi hade sovit i nästan 12 h allihopa, säkert välbehövligt. Gubbarna ut i garaget igen, jag städar och monterar solskydd. Jag gör Leilas Rocky Road som är det godaste julgodiset alla kategorier. Nu har jag precis varit ute och sprungit en ny runda. Den var riktigt bra och jag ska dessutom utvidga den tillsammans med pannlampa nästa gång. Nästan 1 mil blev det. Utvidgningen är längst ut vid Gråberg, där ni ser streckade linjer, ska komma nerifrån bilden och upp och komma på grusvägen vid Gråberg tänkte jag, men då behövs det ljus.

Här har ni rundan som jag sprang med Johan. Känns som att jag är hemma nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar