9 november 2011

Sorry gó vänner

Känner att jag just nu försakar vänner och familj. Just nu ligger störst fokus på jobbet, garagebygge, träning och vila. När garaget är klart kan jag börja umgås igen. Alla motorer kan inte gå samtidigt.

Varför är ni bortprioriterade då?

Vi är just nu inne i en utvecklingsfas på jobbet. Det är en ny skollag och nya läroplaner. Mycket nytt att läsa in och ta ställning till. Det krävs en hel del dokumentation och ännu har alla rutiner inte satt sig. Det gör att saker och ting tar längre tid. Vi har ett webbverktyg som vi använder till denna dokumentation bland annat. Det är jag som administrerar detta verktyg samt har utbildning på hur det fungerar och kan användas framöver. Det gör mig något av spindeln i nätet vad gälle detta.

Garagebygget är inne i fasen, göra helt tätt, det blir det till helgen. Det ska sedan slammas på utsidan av muren så att vi kan fylla på grus mot den väggen. Det ger oss möjlighet att gå in och ut ur ytterdörren på framsidan och att använda vår infart för bilen. Känns rätt behövligt när snön kommer. Vi vill ha ut alla verktyg så vi får plats i vårt rum för pysselarbete och datorrum.

Träningen ger jag inte upp, den kommer alltid att vara högt prioriterad. Det är den som gör att allt annat fungerar. Jag kan släppa allt annat och bara köra järnet och slappna av i hjärnan. En överlevnadsgrej!

Vila är viktigt, och ibland måste jag bara inte göra någonting! Och då menar jag ingenting!

Men jag lovar, jag har inte glömt bort er! Kram alla goa vänner och familj!
Jag är snart tillbaka!

1 kommentar: