17 november 2011

Sjukt kämpig dag, mas, mas, mas!

Okej, jag kör från början.


Väckarklockan ringer 06.00. Jag går upp 06.10
Frukost och iväg till jobbet.
Jag börjar mina lektioner 8.20 och har tre stycken på rad fram till 11.35
Då börjar det.
Springer ner till matsalen, äter på 4 min.
Tillbaka och tar med mig elever i bilen och åker till KMTI där åk 8 har hälsotema. Jag ska ha två boxpass med dem.
På vägen dit känner jag att bilen vibrerar i vänster framdäck. Shit! Jag hade fått en stor skruv i däcket. Jag kommer med andra ord inte kunna åka tillbaka till skolan med mina elever vars buss hem går en viss tid. Problem, problem. De hittar inte tillbaka själva. Passen börjar om 15 min och jag måste fixa någon som ska köra eleverna till skolan och jag måste fixa en tid på en vulkverkstad. Jag ringer maken och han fixar tiden under tiden som jag lotsar runt 50 elever på ett gym. (Det var lite småstressigt och jag fick ta till onda ögat ibland) Samtidigt försöker jag också få tag i någon lärare, vilket jag inte lyckas med förens mellan de två passen som jag har. Eleverna märkte nog att jag var lite stressad.
Efter passen kör jag bilen långsamt till vulkverkstan, får däcket lagat och kommer då på att jag inte fyllt i närvaron för eleverna, så då blev det bråttom till skolan. Upp på expeditionen för att meddela att jag inte hunnit. De fixar till det och jag pyser ihop som en skrumpen ballong.

Nu sitter jag och laddar med kaffe, första rasten idag. Ska iväg igen och springa lite och instruera box.

Det är verkligen tur att det är fredag i morgon (så man kan greja med garaget igen ;)) Några timmar till, nu kör vi slutrejset!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar