1 november 2011

Sköna bröder i KarlstadNär mina bröder kommer ihop är det aldrig långt till ett riktigt gött gapskratt. De är riktigt sköna individer som betyder mycket för mig.
I lördags kväll var de hemma hos mig och det bjöds som sagt på många gapskratt. Det sjöngs inför kommande julafton. De ska visst bjuda på skönsång.
Det filmades och togs kort, på allt möjligt. Mat vräktes det in av oss alla. Vi är storätare innerst inne och vräker ibland i oss mat. Henrik kan dock gå jättelänge utan att äta något alls, det fixar inte jag och Fredrik.
Vi diskuterar likheter och skillnader och drar ett och annat skämt kring dessa olikheter och likheter. Ibland kommer en kommentar som gör att vi viker oss dubbla av ingen anledning alls kan man tycka. Men något kul är det.
Att prata träning är också vanligt. I lördags var det kettlebells som diskuterades. Vad gäller verktyget i sig så är det inga fel, men användandet av dem bygger inte på kunskap i många fall enligt mina bröder. Flugan funktionell träning diskuterades också i samband med detta. Kan väl bara sammanfatta att här förespråkas ryck, stöt, bänkpress, marklyft och frivändningar framför många andra övningar. Det kan ju dock vara så att det krävs komplement för människor som inte kan utföra dessa övningar av en eller annan anledning.

Om en månad flyttar Freddan också till Karlstad. Det ska bli riktigt kul. Bröderna kommer bo cirka 500 meter från varandra. det blir nog jämt göööörbra det!

Det jag gillar bäst är att jag verkligen kan vara mig själv helt och hållet med dessa två människor.
Inga krusiduller, mycket känslor och djupa samtal men som kan skojas om då och då. Sanningar om allt, tycka som man vill, mycket stöttning, ren kärlek utan prestige. Massor av skratt och glädje.

1 kommentar: