3 november 2011

Ladda järnet

Sömn är viktigt för att min kropp ska funka som den ska i längden. Jag är riktigt beroende av detta. Jag har inga problem med att lägga mig 21.00 och gå upp 11.00 dagen efteråt. Speciellt inte om jag verkligen behöver det.

Sen igår har jag sovit igen en del tid. Fast inte beroende på sömnbrist utan för att tempot varit riktigt högt de sista 3 veckorna. Igår hade vi kvittningstid för inläst material vi läst innan, från klockan 13.00. Jag gick hem, åt middag och gick och la mig och sov middag i 2h. Sen körde jag en löprunda och därefter blev det slö-tv och sömn från 22.30 till 11.00 i morse. Jisses, jag hade kunnat lega hela dagen kändes det som, men jag gick upp. Nu är det snart dags för middagsluren igen. Ha ha!

Min kropp tar bäst igen sig då jag får sova, det räcker inte med att ta det lugnt i soffan eller att chilla på annat sätt. Sömn är bättre, effektivare och skönare.

Just nu behöver den ta igen sig massor, för att komma igång igen. Träningen går riktigt bra dock, men med mer sömn går det ännu bättre. Jag kommer att komma tillbaka till jobbet med mycket mer energi på måndag. Underbart!

I morgon blir det 57,5 kilo på bänkpresstången, så nu ska här laddas med en massa mat också dessutom. Inte riktigt lika lätt att öka i kroppsvikt när man springer har jag märkt. Men jag har blivit starkare iallafall. Moffa, moffa!

Nu ska armarna få så mycket de tål!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar