1 november 2011

Katastrof och kommande succé


Igår gjorde jag mitt absolut sämsta ACM-pass någonsin, riktigt sämst var jag. Fast kunderna hejade på mig iallafall så mitt självförtroende skulle stiga. Jag ordnade ihop det till slut och jag tror att jag tyckte det var värre än kunderna. Tack för hjälpen och pushningen alla snälla kunder.

Jag hade ett nytt block, vilket är uppbyggt av steg om 4 stycken åttor, det vill säga man räknar till 8 fyra gånger i takten. jag fick hjärnsläpp och fick helt plötsligt för mig att första steget gick på fyra slag, men det gick på åtta. jag forstatt sedan att hela tiden räkna halva antalet slag på varje del. Detta gjorde att det blev totalkaos efter ett tag. Jag lämnade blocket och vi fortsatte med block 2, 3 och 4 som gick bra. Under tiden funderade hjärnan så det knakade. Jag kom på felet och i slutet körde vi block 1 igen. Så jag fick ihop det till slut. Vi körde finalen och jag tror ändå kunderna var relativt nöjda. Jag kände mig dock som ett vrak. man blir liksom helt urlakad när det går fel.
Skönt att jag avverkat detta, nu behöver jag inte uppleva det igen. Nästa måndag blir det succé igen. Yihaa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar