16 november 2011

Mosters kreativitetDet här gillar jag skarpt. Moster Ingrid är riktigt bra på att göra fina kransar. Hon är konstnärlig och målar akvareller, broderar fria broderier, syr, stickar, virkar och knypplar. Allt det hon tar sig för blir alltid väldigt bra. Jag har flera alster från olika typer av konstnärlighet. Jag har 4 mostrar och en morbror. Mostrarna är alla riktigt kreativa och skapar mycket fina saker. Allt från planteringar, till broderier och stickningar. Vet inte riktigt om morbror är bra på detta, men han har säkerligen någon annan kreativ sida han får utlopp för. I detta garde hör även min mamma. De ha antagligen ärvt min mormors kreativitet och intresse för att skapa fina saker. Jag tror nog att jag har en släng av detta också. Man blir som man umgås! Detta får jag tacka min mormor för, det ger mig mycket glädje varje dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar