27 oktober 2011

Varför räknas bara fredag?

Okej, dags för en fundering igen.

Ååå, snart fredag! Det är en vanlig kommentar. Varför inte, åååå, det är snart tisdag!

Jag hade så när jag var yngre, som till exempel att jag längtade till tisdagarna för då var det fartpass på simträningen. Eller torsdag för då sov jag över hos pojkvännen.

Nu tycker jag att måndagar är riktigt bra. Jag hinner mycket på jobbet, jag har mitt ACM och Core pass. På tisdagarna är det styrka och så kommer jag hem tidigt. Onsdagarna innebär sovmorgon om jag vill, det är riktigt bra, fast sovmorgon har jag inte haft någon vecka än, men möjligheten finns. Tordagarna är det boxpasset som hägrar mest på, fast det har inte blivit så många av dem så då får jag nog byta där och tänka att jag slutar tidigt, fredagarna är dock bäst hittills. Jag slutar jättetidigt, har styrkepass och kommer hem och kan vila ordentligt. Hmm ja av vardagarna är nog fredagarna bäst ändå just nu. Hade jag slutat tidigt på onsdagar hade nog den varit absolut bäst. Då hade jag hunnit med att göra en massa roliga saker mitt i veckan.
Försöker dock tänka lite mer på vad varje dag har att erbjuda då tiden går väldigt fort från måndag till söndag just nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar