13 oktober 2011

Hej! Det är jag, Linus


Okej, tror inte att ni missat att min katt har en egen facebook wall. Det finns en anledning, han är något smartare än andra katter. Till exempel har han mig och Johan som inneboende i huset på Rödhakevägen 27. Vi får gärna tro att det är vi som regerar i huset, så länge vi inte gör det. Då hittar nämligen Linus på saker som gör att man snart kommer på andra tankar.

Som till exempel när Johans mammas och pappas tax var på besök en helg. Då markerades det tydligt att om vi tänkt att denna hund ska flytta in, då får ni ett helvete med mig. Jag visar detta genom att kissa på mattan. Vi fattade vinken kan jag säga.

Om vi tänkt att, Linus borde nog äta lite mindre paté och mer av tonfisk, då visar han tydligt att några sådana fasoner har inte vi med att bestämma om. Då låter jag er inte sova på natten. Jag kommer att hitta på nya oväsen hela tiden, jag är nämligen smart. Till exempel slå på persiennen, kraffsa på dörren in till det andra sovrummet, köra racer i trappen. Ja, vad som helst altså.

Hans spaningsplats just nu är köksbordet. Duken blir med andra ord väldigt hårig. Då lade vi ut en bricka på bordet. Linus köpte faktiskt detta, men bara vid de tillfällen som han vill ha stöd för huvudet. Det kan han få på kanten av brickan. När detta inte behövs då lägger han sig raklång på duken igen. Ok, vi fick vara nöjda för det lilla.

Vi tycker dock att det är konstigt att Linus aldrig är med på bankmöten, handlar mat, dammsuger, då det är vi som är de inneboende. Fast han kanske ser det som att det ingår i hyran att vi ska göra allt detta. vi kanske har någon slags rabatt på vårt boende. Hmmm... Något smart drag har han iallafall tänkt ut med detta.

Linus hälsar alla att Linus leker och att han för var dag kommer närmare sina livsmål.
3 kommentarer:

 1. Ja du Linus, men du tycker det roligt när mattemor kommer också.

  SvaraRadera
 2. Linus hälsar att han gärna flyttar hem till dig, men bara på tre villkor att det serveras obegränsat med torrfoder, att han får bestämma över Lakrits och Pripps, och att han får ett guldhalsband med hans initialer i ett hjärta.
  /Frida

  SvaraRadera
 3. Äter han Gyttorps torrfoder?
  /Lackris

  SvaraRadera