13 oktober 2011

Äntligen, nu ska jag jobbnjuta

Ja, jisses vilken tid det tog, och oj vad jag njuter. jag kan återigen använda min dator för att jobba, blogga, facebooka, surfa, söka info på. Underbart!

Den kan stå på hela tiden och ajg kan kolla saker hela tiden utan att behöva stänga av och på. mer lättillgängligt. Och, o ja, jag är beroende. Info snabbt och lätt är viktigt för mig. Att kunna jobba när jag vill och vart jag vill är ändå viktigare.

I morgon flyr jag arbetsplatsen för att kunna skriva mina skriftliga omdömen utan att bli avbruten. Jag kommer rätta prov och inlämningar i lugn och ro med en kaffe från min egen espressomaskin som är typ 10 ggr godare än i personalrummet. Jag kommer sitta i mysbyxor, och inga trånga jeans. Jag kommer att äta lunch som jag själv lagat iordning. (just det var liiite jobbigt faktiskt) Som paus kommer jag att tända en brasa och gossa med Linus, facebooka lite och slösurfa på något intressant.

Se vad ett lättåtkomligt internet kan göra för livsnjutaren. Jag kan till och med ligga i sängen och jobba.

1 kommentar:

  1. Åh vad underbart det låter! Nu blev jag riktigt avundsjuk! Tänk om man kunde ha en dag ibland, där man kunde sitta hemma och jobba. Man får så mycket gjort då. Ha en superbra dag och trevlig helg!
    Kramiz!

    SvaraRadera