11 oktober 2011

Abstinens och förändringskänslig

Jaha, då var den här. Veckor med mindre löpning ger mig abstinens. Jag vill ut och springa. Känns mycket bättre i kroppen då. Men strikta order om extra vila denna vecka får mig att avstå. Men fy vad jobbigt det är. Jag är en vanemänniska.

Detsamma tycker jag om att lägga på vikt på kroppen igen. Lika jobbigt oavsett om det ska upp eller ner. Förändring är jobbigt av någon anledning.

Jag känner att det är bra att jag börjat skriva ner vad jag tränar för något varje dag. Jag får för mig att träningen nu är slappare än förr. Men det är det garanterat inte. Det blir tydligare för mig när jag ser träningsdosen nerskriven. Dessutom kan jag om 6 månader kolla tillbaka vad jag gjort och kört. Det är lätt att det blir för mycket av det goda. Iallafall för mig som älskar att träna för det mesta. Det gör mig glad och upprymd och ger mig tillfredsställelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar