6 september 2011

Veckologistik framöver

Det känns väldigt skönt att all logistik med träning, bilar och jobb fungerar.
Snoken har varit lite ur form ett tag, men nu kan jag börja springa igen. Igår var det helt underbart att springa bakom KMTI innan ACM-passet.Jag ska köra enligt följande upplägg en tid framöver.

Måndag: Tempolopp löpning terräng 30-40 min, ACM och Core vid KMTI
Tisdag: Styrka helkropp på KMTI
Onsdag: Långlöpning, minst 1 mil på Hammarö
Torsdag: Intervall och boxpass KMTI, eventuellt endast intervall beroende på tid.
Fredag: Styrka helkropp KMTI
Lördag: Vila
Söndag: Lugnare löpning runt 7 km på Hammarö

Strategin är att köra träning direkt efter jobbet, förutom på torsdagar då boxpasset börjar 19.00 på KMTI. Då kör jag löpningen vid 18 på KMTI och därefter boxen. Jag märker definitivt fördelarna med att köra gymträning och löpning. Det spar tid, och man är inte beroende av när ett pass börjar och slutar. Man kan välja själv.Det finns många födelar med det.

Nu blir det film igen. Finns inte mycket mer att göra. Känns som att dagarna går på räls just nu. Allt enligt planering och struktur. Det gillar jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar