15 september 2011

Utkörter

Shit, vad trött jag är då! Denna vecka har varit riktigt tuff på jobbet. Att hålla på kolhydrater och mat gör att man blir lite sliten tror jag.

Måndagen var det jobb som vanligt, på kvällen har jag mina pass och jag kommer hem runt 20.00.

Tisdagen innebar bootcamp/friluftsdag hela dagen ute, sliter med kallt väder och blåst samt att du är lite mer på spänn när det är andra aktiviteter i skolan. Fler elever att hålla koll på och att du ska prestera hela dagen utan paus. Undrar hur många arbetsplatser som har det så? Men det är ju därför jag valt yrket. Man får mycket tillbaka också när man är med barnen/ungdomarna i ett streck. Direkt efter jobbet styrketräning och sedan ett föräldramöte, jag var hemma 21.30, helt urlakad.

Onsdagen innebar möte med föräldrar på eftermiddagen fram till 17.20. En hel del elevvård under dagen och sedan 5 km löpning på kvällen. Det var droppen, det fanns överhuvudtaget ingen energi kvar. Hjälp, vad blir det tänkte jag. 5 km är ju ingenting.

Torsdag, dvs idag hoppas jag blir bättre, sliten redan från start, men då kan det bara bli bättre, eller? Stenhård förmiddag, vilket gör att den flyger iväg, sedan privata kurser för lärare om webbverktyget Unikum, sedan hem och ikväll box. Det ser jag fram emot. Slå ur mig lite.

I morgon är det fredag. Då ahr vi afterwork på KMTI, hmmm... Just nu känns det som jag skippar det, men det är kombinerat med ett möte. Så jag känner på det lite till.

Så här kändes det igår när jag skulle käka, ha ha!

Heja Frida, nu kör vi!

1 kommentar:

  1. Underbar bild! Ibland känns det precis så, hahaha... När man känner sig så, behöver man stanna upp och vila lite.

    SvaraRadera