22 september 2011

Uppdaterat om hus och hud

Lite bilder från huset. Körde vila idag då det kändes lite mastigt att cykla ner och träna box idag. När jag cyklat fram och tillbaka till jobbet. Det tar 30 min enkel väg. Och ja jag är svett på magen när jag kommer fram. Jag har cyklat 3 dagar denna vecka. I morgon blir det enkel väg hoppas jag för bilen ska vara klar i morgon.
Iallafall vila innebär pyssel. Så det fick bli lite omplock här hemma. Resultatet ser ni på bilderna.
Jag har dessutom tagit mig en titt på såret jag fick på Tjurruset. Det läker, om än långsamt. Ser inte så snyggt ut och jag lär få ett ärr. Jag är allergisk mot plåster också så lite utslag har jag fått. Ligger utan plåster nu, men det funkar inte i natt då det fortfarande rinner ur såret. Ni behöver inte titta på bilden. Lite äckligt tycker jag nog.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar