17 september 2011

Tjurruset 2011

Jaha ja då var det över för detta året också. Lika kul som förra året. Kallare i vattnet och lite längre i år. Många fler hinder i slutet också. Jag hoppas på en bild på mig själv då det var många fotografer ute i skogen. Återkommer med en sådan om det finns en som dyker upp.

Plats 20 av 250 startande kossor tiden 1.14.28, tycker jag ändå får vara okej. Det är så himla svårt att springa på när man hamnar i en kö. Det gäller att vara med när tillfälle ges att springa om, och de är inte många.

Jag kände mig relativt pigg i slutet även om sjön suger och all dret man springer igenom. Kan inte säga att det var tuffare än förra året. Samma skulle jag säga. Lite mer löpning i år. Med tanke på att jag knappt orkade springa 5 km i onsdags så är detta bra. Var rädd att jag övertränat mig, men idag kändes det bra igen.

Lyckades dock med bedriften att slå i smalbenet rätt rejält, ett skrubbsår och en bula blev det. Blöder fortfarande. Får köpa fler plåster i morgon.  Det var nära målgången så snabbt in till sjuktälten för is. Det gjorde susen. Hade dessutom riktigt blå läppar i typ 3 timmar efter loppet. Det var rejält kallt i vattnet och det snörpte rejält i lungorna och bröstet när man hoppade i. Riktiga vattenhinder på 10-15 meter på sina ställen ömsom med gyttja och ömsom med vatten och vass. Mycket kärr och en hel del ljunglöpning.

Oh yea! Jag kom i mål iallafall som en glad motionär. Lyckades inte med att komma under placering 15, men tror det var fler kossor med i år. Skyller på köbildning i skogen också, he he. Så okej då!

Resultatlistor

1 kommentar:

  1. Mycket bra jobbat Frida. Fy tusan vad kallt det måste ha varit i vattnet! Brrr... Du ska vara supernöjd! Jag är imponerad som vanligt. Kram på dig!

    SvaraRadera