Förra veckan var fullspeckad med aktiviteter, denna har varit lugnare. Vi går och lägger oss jättetidigt på kvällen och laddar för morgondagen, vi har haft mycket och göra och det gäller att passa på och vila när man kan.
Till helgen blir det FORMEX, det är Nordens största present, design och inredningsmässa.
Det ska bli riktigt kul. Det är jag, svägerskan Sanna och svärmor Ulrika som åker dit. Vi har varit där många gånger och köpt in prylar till Ulrikas butik. En del inköp blir det också för privat bruk.
Vi åker på lördag, tidigt på morgonen.
Idag har sotningsfirman varit här och provtryckt vår kamin och igår var ventilationsfirman här och ställde in ventilationen, så nu kan vi elda när det blir kallt. Underbart!
Medans jag äri Stockholm på formex kommer Johans pappa hit och de två ska greja med garaget. Det ska på frigolit och armeringsnät och rör ska dras i plattan.
I morgon ska jag göra det här på kvällen.
Italiensk lax
Italiensk lax
400 g laxfilé
2 pkt[250 g] mozzarellaost, gärna färsk buffel
2 staskar körsbärstomater
1 krukabasilika
100 g skivad salami
flingsalt
svartpeppar från kvarn
Gör så här:2 pkt[250 g] mozzarellaost, gärna färsk buffel
2 staskar körsbärstomater
1 krukabasilika
100 g skivad salami
flingsalt
svartpeppar från kvarn
1. Lägg ut fyra stora folieark på bänken, cirka 50x40 cm.
2. Dela laxen i stora bitar, riv mozzarellan i bitar och fördela över arken.
3. Lägg på delade körsbärstomater, basilika och salami, krydda.
4. Vik ihop arken till paket och se noga till att det blir tätt.
5. Grilla paketet på kolgrill eller i ugn 250 grader, cirka 15 min.
6. Servera med nykokt pasta, couscous eller ris.
Receptet är såklart från Leila och du hittar det dessutom på recept.nu
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar