8 september 2011

Höstmys

Ja, jag tycker väääääldigt mycket om hösten. Det gör att jag lugnar ner mig lite och får ordning och koll på läget. Det är liksom jag det! Jag är en sådan där person som inte reflekterar över att det blir mörkt. När jag upptäcker det så har det vänt igen, och då njuter jag av det.

Kanske jag är en person som njuter av den årstid som är just nu. Jo så är det nog. Alla årstider har sin del. Jag hade nog tröttnat om jag bott någon annan stans för länge med samma årstid hela tiden. Då missar man ju en hel del intryck och upplevelser som bara kan göras under en viss årstid.

Hösten innebär för mig, mys med tända ljus, middagar på fredag och lördag. Gärna med främmande och ett gott vin. Filmer, och en massa träning på fasta tider. Eftersom jag gillar att fixa och greja med inredningsdetaljer så blir det en del sådant också. Göra om, lägga till, och ta bort. Jag sover länge på morgonen och tar en kaffe ute när solen skiner. Att äta ute är något jag gillar skaprt, det gör jag året om. Det får en att må bättre. Att träna ute gör också att man mår bättre. Baka gör mig lugn i själen och det ska jag göra till helgen. Bullar får det bli och bröd.

Jag googlade höstmys och fick upp bilder som dessa. Ingen kan säga att detta inte är hur härligt som helst.

1 kommentar: