11 september 2011

Helglistan nästan avklaradListan över helgens göromål har kortats av. Det är städ av toaletterna samt bakning som saknas. Jag och My hoppade dessutom promenaden eftersom det spöregnade på förmiddagen. Kanske hinner med en kortis nu i eftermiddag. Det blev en hel del prat istället.

Här ovanför ser ni mitt egentillverkade flaggspel. Jag är supernöjd. Som vanligt förstår sig inte maken på att detta är snyggt och helt inne. Jag ska dock inte ha det hängandes i fönstret. Eller jo kanske. Vi får se.Kaminen brinner för fullt. Det blir varmt som tusan här inne. Mysigt värre!

Linus har duschats och schamponerats samt fönats. Nu är han superfin. Stora kissen, är inte så stor när all päls ligger klistrad efter kroppen. Han är såååå duktig!
Bilder på vardagsrum och kök har lagts upp på styleroom.se. Jag lånade broderns systemkamera. Blir väldigt mycket finare bilder med den. Jag vill också ha en sådan. Fast jag får väl låna den någon mer gång.

Löpturen igår blev 1 mil i lugnt tempo. Jag måste ha nya löparskor nu. Det blir att köpa det i veckan.
Därefter outdoorpass på KMTI. Det blev riktigt lyckat tycker jag. Jättetrevlig träning, med glada miner och god kämpaanda.

Nu väntar bakning och toastädning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar