30 september 2011

"Partnerbox"

Ha, ha. Ikväll har jag och käre maken tagit i hand på att vi kõr box ihop nästa torsdag. Shit vad kul. Detta har jag sett fram emot i många år. Vi kommer smygträna lite innan så han känner sig säker. Jisses vilken match han ska få. Men jag lovar att han kommer vara supernöjd. Det här ser jag fram emot. Rooooooooligt!

Idag gick det bra på styrkepasset. Lite trött i slutet. Men jag körde på samma vikter. Lite färre repetitioner på någon övning. - 1.5 kg idag från förra veckan på kroppen och det känns på trycket. Men det går lättare att springa. Dessutom körde Jag box igår och det brukar inverka en hel del. Men det går riktigt bra nu faktiskt. Var lite yr i början av denna period  som började för 3 veckor sen pga neddragningen av energi, men nu har det stabiliserat sig.
Det är dags för lite bilder och film snart igen. Det är kul tycker jag. Här fått några prenumeranter på YouTube.

Igår krockade jag föresten med Blossom Tainton på Kmti. Kolla hennes Magazine för att se vad hon gör där. PT för 3 kunder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar