21 september 2011

Gött att springa

Äntligen har det släppt igen. Att vara fökyld tar mer på kroppen än man tror. Fick ju ett formbesked i lördags på Tjurruset, idag kom ett till. Det var helt enkelt riktigt gött att springa igen. Höll god fart hela vägen. Drygt 5 km skulle jag tro.

Funderar på om inte långloppet ska ligga på lördagarna istället för på onsdagarna. Kan kännas skönare med ett kortare genomlopp på onsdag mitt i veckan som lite återhämtning bara.

Jag har börjat cykla till jobbet också. Det tar c:a 30 min enkel väg. Det blir på måndag, onsdag och torsdag jag kör detta. Det tar lite extra, så att förbränningen hålls igång.

Att skriva upp veckans träningsdos kanske jag börjar med i år. Det kan vara kul att följa. Även om jag har ett schema att gå efter så kanske det inte alltid blir exakt så.

På fredag blir det invägning igen. Får se om det tappats några hekton. Förra veckan blev det 1 kg. Får se vad det blir nu, om det blir!

Jag längtar efter mina nya skor också. Ut och springa i nya pjuks är riktig lyx.

Vad gäller styrketräningen så håller jag styrkan bra under deffperioden. Ligger stabilt och inga sänkningar igentligen. I jämförelse med förra deffen så ligger jag högre i vikter så det är bra..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar