21 augusti 2011

Vasastafetten 2011

Laget jag var med i, Intersport Karlstad hade startnummer 646. Vi kom på plats 100 och kapade förra årets lagtide med 30 min. Det är vi nöjda med.

Min sträcka var Risberg till Evertsberg på tiden 1:01:00 med ett genomsnittligt tempo på 5:16. 11,6 km var sträckan. Höjdmeter på 99m.Min banprofil såg ut så här, ganska mastig, och jag är glad att jag tittade på den innan så jag visste att det var brant uppför de sista kilometrarna och i början, där var det många som gick. Nästa år vet jag var jag ska springa på lite fortare och dessutom kommer jag att våga trycka på lite mer i vissa backar. I år höll jag lite på det eftersom jag visste att det var mycket uppför och jag ville inte gå i väggen så jag inte orkade de sista kilometrarna. Jag kände mig ganska pigg i mål. Backarna var av den typ man använder sig av vid backintervall. Uppför som tusan med andra ord.

För att se våra splittider gå in här. Det är mycket varierande typer av sträckor så gå gärna in och se banprofilerna också.

Splittider

Banprofil

Alla banprofiler och sträckning

Jag känner mig oförskämt pigg i benen idag faktiskt. Så nästa år lovar jag att förbättra tiden med några minuter. Lite mer lång backträning innan loppet kommer göra underverk. Med icebuggs på fötterna dessutom så kommer jag flyga fram på alla spångar, rötter och slippriga berg. För det var det massor av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar