1 augusti 2011

Varmt så in i bängen

Och jag njuter...
Katten njuter inte. Linus tycker det är lite för varmt. Han sover hela dagen på den svalaste platsen som finns. Idag har han valt klinkersgolvet i hallen.
"Utkörter"
Helgen har också varit varm, av både kärlek och sol. Lördagen innebar hedersuppdrag för mig och Johan Ågren. Vi var värdpar på min svågers och svägerskas, Anders och Sannas, bröllopsfest. Johan Ågren är barndomsvän till Anders. Det blev en mycket lyckad kväll. Tyvär har jag inga bilder, vilket är synd. Ska försöka ragga några som jag kan lägga upp. Hade fullt upp med att vara värdinna så jag hann inte med några kort.

Sanna var jättesnygg med 50-talslook. En gråblå klänning med matchande hårband och skor. Jag fixade till hennes frisyr. Jag blev jättenöjd med den och Sanna också. Hon fick mycket beröm.

Anders hade svidat upp sig i ny kostym. Riktigt flådig och skitsnygg var den. Jag hade en blommig knälång klänning med en överdel från NoaNoa. Min Johan hade blåvitrandiga schorts och vit piké. Sommarklädsel var temat. Satan också att jag inte tog några kort. Måste ut på jakt efter några.

Vi hann med att njuta några dagar på Tjörn också med sol och bad och ljumma kvällar utan blåst. Riktigt underbart.

Jag i hamnen vid Ängeviken, Tjörn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar