30 augusti 2011

Internet och TV

Men när ska vi få ovan nämnda installerat i huset? Nu börjar det bli lite töligt. Tittar inte mycket på TV, men vissa program ibland vill jag kolla. Jag är helt borta vad gäller TV just nu. Det allra värsta är dock att inte ha internet. Kör på mobilt bredband och det har vi bara till en dator, så det blir till att vänta på min tur när jag bloggar, arbetar och facebookar. Riktigt, riktigt tråkigt. Därför uppdateras inte bloggen riktigt lika ofta som förut. men snart kommer det mera!

I vår familj är vi två medlemmar med varsin tv och dator. Nu har vi ingen TV och bara en dator med internet. Streamar man ett program från datorn så är den andra personen borta från både dator och tv.

Nu får Hammarö stadsnät skynda sig lite. Jag får abstinens för tusan! Det här har jag pratat om förut, då var det mobilen som gav abstinensbesvär. Tur jag har den nu och kan facebooka lite på samt kolla in andras bloggar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar