19 augusti 2011

Hjärnan har kokat över.

Phu, vilken vecka det varit. Det är när vi startar upp skolverksamheten som jag förstår vilket tempo jag har annars. Hur tusan orkar jag det då? Det blir som en vana, denna vana har inte kommit igång än. Min hjärna har varit helt urblåst vid 14.30 och då är det 2,5 timmar kvar på arbetsdagen. När jag sedan kommer hem står ögonen i kors, och ajg könenr mig som en vandrande pinne.

Det känns faktiskt mycket bättre då när jag varit ute en sväng och sprungit eller gått till gymmet. Rensar hjärnan från slagg känns det som. Blodet pumpar runt lite. Det är gött!

Jag har denna vecka också varit lite stressad över de nya rutiner som måste in för träningen så att det ska funka med jobb, Johans tider och bilen. Det krävs logistik för detta. Det är redan kirrat hur vi ska göra, men vi har inte kört igenom  och testat om det funkar än. Jag har fått ett bra schema på jobbet så det ska säkerligen inte vara några problem, men det är innan det startat igång som jag funderar.

Mina planeringar är iallafall klara på jobbet, bara att skriva ut i klassuppsättningar. Måndagen är planerad ihop med Gunilla som jag delar klass med. Vi ska starta en klassblogg för vår klass och detta ska de få börja med på måndag bland annat. Klassen vi ska ha har gått ihop i tre år redan, med några tillskott av elever. Så de flesta känner varandra. Det är musikklass! Det ska bli spännande att träffa dem på riktigt på måndag. Jag saknar dock mina gamla elever som jag lämnade i våras. De var en superduper klass. Jätte goa allihopa. Vi har kämpat ihop.

Nu sitter jag och varvar ner lite och väntar på att åka till Dalarna för Vasastafetten. Vi är 10 st som ska köra Vasaloppets sträcka uppdelat på olika sträckor. Vi tävlar i ett lag mot en massa andra lag. Ska bli riktigt kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar