24 augusti 2011

Händelserika dagar

Ja, det är inte alla veckor det händer så här mycket, inte ens månader. Tur är det.

Måndagen inleds med frukost och packning av träningsväskan. Denna måndag ska det bli cykeltur till jobbet från Hammarö. Lång dag väntar.
Jag hinner precis utanför dörren när Johan skriker från andra sidan kvarteret att han råkat köra ner i diket och klippt en lyktstolpe. Ingen fara med Johan alls, inte ens aerbagen hade löst ut. Gick som smör ner i diket och genom lyktstolpen sa han. Okej, bilen mår inte så bra, antagligen är styrleden av fram, karossen ser bra ut iallafall, lite repor och trasig framlykta.

Denna dag är också mycket speciell, jag ska ta emot mina nya åk 7:or. Vilket innebär lite extra pirr i magen. Det var bara att ringa till Gunilla, min kollega och säga att hon får ta första timmen själv. Jag kommer snart.
Det är mycket att rodda med när man kört ner i diket. Försäkringsbolag, bärgningsbil och verkstad ska fixas, samt hyrbil. Detta fixar vi snabbt dock.

Jag får sällskap på cykeln in med andra ord. Johan får också cykla.

I klassrummet sitter min nya klass, de ser lite förskräckta ut när jag kommer in. Gunilla har berättat vad som hänt. Jag ser väl också lite konstig ut, dessutom lite lagom svett och blöt, eftersom det började regna på vägen in. Yihhaaa! Nu kör vi!

Nytt pass på KMTI på kvällen, och sedan cykeltur hem. Någon har dock fått med sig min jacka från KMTI där mina jobbnycklar ligger, så därför får jag nu roa mig med att låna andras nycklar.

Idag kom också han som ska grunda för vårt garage, han har hunnit att jämna till marken, samt gräva bort lite massor för att få plats med en mur.

Detta är bara måndagen.

Tisdagen innebär styrketräning, och det är nytt program som gäller. Nu ska här köras styrka två gånger i veckan igen. Hela kroppen varje gång. Dagen flyter på riktigt bra. Flera nya kurser startas upp på jobbet i mina olika klasser. Jag är riktigt på hugget.

Onsdag vilket är idag, har varit hektisk men kontrollerad hittills. Jag har varit med min klass nästan hela förmiddagen. Promenader för att visa platser och introduktioner av olika kurser.

I eftermiddag blir det att prova nya träningskläder på KMTI. Får se vad de har att erbjuda. Sen blir det en löptur och därefter lugn kväll hoppas jag.

På fredag är det after work på Café August och svärfar kommer och ska sätta upp lamellgardiner och fliséer. Lampor ska upp i taket för vi kommer ha tillgång till en ställning under helgen. Dessutom ska det grejas med garaget.

På söndag är det barnkalas för Agnes på förmiddagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar