24 augusti 2011

Första ACM och Corepasset för terminen

Ooops, ibland blir det man inte tränat på så mycket hur bra som helst. I måndags blev det så. Jag hade gjort ett nytt ACM-pass som jag mer eller mindre körde igenom för första gången 30 min innan passet. Jag hade tänkt igenom det i huvudet innan. Då jag är en jäkel på memorering så gick det himla bra. Ett av de bästa pass jag haft faktiskt. Det var också riktigt kul att köra igen. Svettigt och bra drag. Kunderna hängde med och körde så det rök.

Corepasset hade lite nya övningar som jag tror gick hem hos kunderna. Mycket stabilitet med bra core (kärna) i buken. Ett dunderpass. Hoppas det hänger i sig.

Vill du komma och testa passen så kan du gå in på KMTI:s hemsida och kolla när de ligger under veckan. Du kan anmäla dig i receptionen om du inte är medlem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar