9 augusti 2011

Bortskämd

Jag är så himla bortskämd när jag går och tränar på gymet. Det är ovärdeligt att ha någon med sig som hela tiden håller koll, tar tid, peppar, ändrar scheman, ger komplimanger och rättar till. Namnet på personen som är med är såklart Henrik. Min käre broder. Vi är ett litet team som går runt på KMTI. Många undrar säkert vad han gör, och det ska jag säga er. Han ser till så att jag kommer i den bästa formen som bara går. Han är bäst! Han har ovärdelig kunskap coh är mycket fast i vad han tycker är bäst. Han är ärlig och talar om när jag kör fel, men säger också lika bra till när det är bäst.

Idag hade det lilla teamet dessutom med sig bästa Elin för att köra ett riktigt gött megapass. Det gick superduper. Det peppar lite extra! Vi var starka som tusan, och många kollade in teamet. Vi hörs väl en del då vi utropar hejarop och räknar ner repsen samt klappar i händerna med mera. Det får övriga på gymet ta. Det är så vi funkar bäst. Det är så himla kul att kunna köra med Elin ibland.

Elin satsar på Luciapokalen i december. Denna satsning ska bli mycket kul att följa. Jag ska heja på henne. Träffar henne varje dag på jobbet.

Det här är Elin,
besök gärna hennes blogg för att följa hennes träning.
Klicka på bilden bara!

1 kommentar:

  1. Vilket stöd jag har!!! Du kommer nog vara den som piskar på mig under hösten, när det börjar bli lite tungt. Glad att jag har dig! Jag ska allt piska på dig också, hehehe....

    SvaraRadera