5 augusti 2011

Börjar komma i fas

Nu är jag i fas igen. Huset är målat, jag springer igen mellan styrkepassen Styrketräningen här dessutom gått mycket bra i sommar. Idag körde jag biceps på 30 kilo ett sett. Ha, ha. Riktigt nöjd med det.

Just nu är vi i Kvarnviken och tar det lugnt efter ej hårdare period med flytt, målning, bröllopsfest, och allmänt plock hemma. Snart börjar jobbet igen med rutiner och tider att följa. Det känns faktiskt helt ok nu. Jag känner mig i bra form både mentalt och kroppsligt. Snart ska kroppen tappa några kilon och det känns också bra. Då kommer det synas också att kroppen blivit starkare. Fick en syn igår då jag krossade allt motstånd och var helt brutal. Skön känsla.

Gårdagens träningspass var hårt och jag trodde det skulle göra inverkan på dagens tidiga morgonpass mej icke, jag var stark ändå.

Idag här jag stoppat lite kläder på rean. Shorts, trekvartsbyxor och linnen. Inför hösten behöver jag nya skor, regnkläder, tjocka tröjor och underkläder. Ett par jeans vore också bra.

Jag börjar helt enkelt bli redo för den analkande hösten. Jag gillar höstens myspys. Alla årstider här sitt tycker jag och jag njuter ag der de här att erbjuda.

Ha det gött och njut av tiden som är just nu. Underbart med kräftskivor, tända ljus, ljumma kvällar och svala dopp. Träningen ute är inte heller illa. Snart börjar det bli kul att bona inne också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar