25 juli 2011

Träningen framöver

För att få ihop träningen med transporten hemifrån och in till stan, har den fått planeras lite. Jag kommer fortsätta att köra styrkla tre gånger i veckan i höst också. Det är varannan dags principen som gäller med löpning/kondition och styrka. På måndagar har jag mitt pass aerobic och core, före detta kommer jag hinna med ett tempopass eller ett intervallpass. Tisdag styrka, onsdag kondition, torsdag styrka, fredag långlöpning med Johan, lördag styrka, söndag vila. Det är idén just nu iallafall.

Det här med att gå upp i vikt är inte min gerj riktigt. Det känns helt enkelt inte bekvämt. Känner mig riktigt "svöllen" som mina bröder kallar det. Men, men några muskler byggs det också.

Den 21 augusti kommer jag delta i ett lag som genomför Vasastefetten i löpning. Det blir med andra ord ingen utmaning. Tråkigt, men så är det. Stabbe är fortfarande lite "skröpplig" i knät och Johan verkar inte så sugen på det. Så då kör jag på Vasastafetten istället. Det blir nog också en utmaning med "gör", svett och skratt.

Därefter är det Tjurruset i augusti som jag och Johan ska vara med på. Träningen på Kilenegården kommer att göra gott inför dessa två lopp. Där är det riktigt kuperat och mjukt. Benträningen gör sitt också.

Nu kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar