14 juli 2011

En vecka har gått

Nu har vi bott i drömhuset i en vecka. Det känns verkligen som en dröm.Vi har hunnit med en hel del. Jag har kollat av områdena runt omkring och det är asnice. Igår hittade jag svamp i skogen bredvid området. Massor av blåbär och fina promenadvägar fanns det gott om. Jag har kollat in bussen som går till stan och tillbaka, samt provcyklat streckan till gymmet. Det tog 30 min. Jag har träffat de två närmaste grannarna. Jättetrevliga båda paren. Det ena har flyttat in, det andra flyttar in i december med två barn.

 Vi har packat upp det mesta av alla kartonger, det som är kvar är sådant som ska till förrådet. De två senaste dagarna har jag fixat garderobsinredning och lagt ner alla toalettsaker där de ska vara i toalettens kommod. Lite sten har jag också hunnit med att flytta för att kunna gå bekvämt till etaget där postlådan och soptunnan står. På tal om soptunna så gäller det att sortera väl framöver då vi beställt den lilla soptunnan. Än så länge funkar det bra. Vi har helt enkelt legat i som tusan och haft god hjälp.

Garderob i sovrummet.

Garderob i hallen.

Jag är jäkligt nöjd för jag har fixat det själv minsann.
Nu väntar jag bara på spegelskjutpartierna som vi köper av Bengtsfors glasmästeri.

I det här skåpet har jag fixat till värsta skoförvaringen av alla mina pumps, high hells och sandaler.
Blev riktigt bra. Ska ta kort när allt är klart.

Så långt flyter allt på räls. I morgon blir det nog målning om det håller uppe. Jag har hittat lasyren också, eller rättare sagt två som ska blandas till rätt kulör.
Vi målar med den ena först och den andra sen. Då blir det som jag vill ha det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar