24 juli 2011

Dold talang

Jag måste erkänna ytterligare en talang :)
Jag har lyckats sy riktigt snygga gardiner. Det var ett tag sedan för jag ahr kört på panellängder och fållband samt skensystem från IKEA så då behöver man inte sy. Nu fick det vara slut på det så det var bara att ta upp symaskinen. Jag är riktigt nöjd.

Köksfönstret, gardin med kardborrsfäste och rullgardinsmekanism.
Banden var riktigt pilliga så nästa gång köper jag färdiga band.

Längd vid matplatsen med veckband. Betydligt lättare.

De här är färdigsydda, men gardinstången har jag satt upp.

Jag har också hunnit med att använda Kitchen Aiden.
Kladdkaka, men den fick inget bra betyg, så inget recept som jag lägger ut.

 Ja regnar det så kan man ju inte måla så det fick bli innearbete idag som ni ser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar