21 juni 2011

På fisketur med skräck

Dagen började i min brors lägenhet. Han hade som han ofta gör bakat bröd. Luktade juvligt i lägenheten. Han gjorde iordning en smaskig bit till mig. Mums! Men innan jag han ta mackan så säger brodern plötsligt; Kolla här! vad då, jag såg inte så bra för jag hade inte glasögonen på mig så jag tar mig en ganska så närgående titt, typ 10 cm. Å herregud vad jag skrek. I burken kryllade det av maggots. Jag tror bannemig jag fick en chock. Jag blev helt yr i mössan, så jäkla äckligt. Jag fixade definitivt inte att käka upp mackan eller något annat heller. Fy satan altså. Ja, ja. Ut med kastnätet för att få löja, fisken ni ser på bilden. De var svårfångade idag, men vi fick tillslut upp 9 st. Storfiskarn Henrik fick slutföra fisketuren på egen hand. Han fick upp både det ena och andra. Ni får prata med honom om dessa äventyr själva. Jag är glad att jag inte var med iallafall.En som gillar fisk är denna kissemiss. Han äter endast tonfisk, eller kokt torsk. En och annan skinka glider ner också. Han har lärt sig ljudet av prasslet från skinkpaketet och ljudet när man öppnar en konservburk. Det som är roligt är att han kommer när man öppnar vilken burk som helst och vilken plastförpackning som helst som liknar skinkpaket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar