19 juni 2011

Målet uppnått

Jädrar vad gött! Sluttiden landade på 44.29 efter att jag stannade precis innanför mållinjen och gick in till tidtagningen 15 m fram, så liiite snabbare gick det ;)
Plats 49 också. Det är jag nöjd med.
Mitt upplägg var att kötta på hela vägen. Gick dock för snabbt i början tror jag, var rejält sliten i mål, sista 4 km gick enbart på vilja och ett jävla stön.

Resultatlista Stadsloppet Damer 2011

Jag hade ett fruktansvärt grymt stöd efter banan. Jättemånga hejjarop. Jag blev riktigt rörd efteråt. Roligt att så många engagerar sig. Det var dessutom en riktig folkfest vad jag förstod. Jag hade inte riktigt koll på hur många människor det var ute, men det fanns folk efter hela banan på båda kanterna.

Yihaaaa, nya mål att uppnå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar