17 juni 2011

Mål i sikte

Jepp, mer laddad än så här kan jag inte bli. I morgon gäller det, då ska ett av målen avklaras. Jag är lagom nervös nu. Jag tittar ut och vädret är perfekt för löpning enligt mig. jag har massor med människor i min hejjaklack vad det verkar. Kläderna är fixade. Rosa Nike-shorts och vitt kmti-linne med stay in place bh. Runners strumpor och mina röda Saucony. Så får det bli oavsett temperatur. Den passar från 15 till 30 grader iallafall.

Jag har dessutom under dagen förberett mig för morgondagens bröllop mellan C och M. Tyvärr missar jag vigseln, men jag dyker upp till festen. Det kommer att bli en rak eller en utsvängd svart-vit klänning, svart skinnjacka, svarta high heels i lack eller vita pumps med ett spänne. Örhängen från Rock by Sweden och uppsatt lite rufsig frisyr med mycket volym. Vit väska med paljetter. Sotig makeup med glitter. Johan har sagt sitt och då kör jag på den outfiten. Lite tufft kanske, men snyggt. Jag lägger upp foton i morgon när outfiten är klar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar