8 juni 2011

Konstiga drömmar om hus

Ja men shit altså. I natt drömde jag att jag och Johan var på besiktning av huset. När vi kom in så såg undervåningen ut som den skulle. Det som var konstigt var att de målat taken inomhus samt att två rum hade fruktansvärt fula tapeter. Grönt och blått. Helkonstigt tyckte jag då jag valt vitt överallt. Ja, ja, det får de göra om tänkte jag. Dessutom var taken väldigt buckliga.På övervåningen brakar det dock loss. Det var inrett som ett lekland med klätterställning, rutschkana ner till andra våningen samt brandstång. Bubbelbadkare med spa-anläggning fanns det också helt öppet i detta lekland. Detta störde mig dock inte mest utan när jag kom längre in så ser jag att den del som ska vara öppen ner till första våningen inte är på rätt plats. Då minsan, då blir jag galen.
Efter ett tag kommer ett nytt par in i huset och säger att, nejmen detta hus det är ju vårat. Hmmm.... tänker vi, vart är vårt då? Samtidigt känner jag en viss lättnad. Säljaren säger då att ja just det ert hus är ju där borta. Där borta är på ett område bredvid, på en pyttetomt och på helt fel plats. Vi kommer inte få plats med garaget. Nu börjar vår förhandling om olika saker. Vi ska ha kamin insatt för den var inte med, och den ska vara gratis, vi ska ha en tomt till för garaget och så håller det på.

Snacka om att det finns en viss spänning inför flytten till hus. ha, ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar