3 maj 2011

Inte varje gång...

Nej, precis så ska det vara. Det är inte varje träningspass som ska vara ett "så-mycket-man-orkar-pass". Även om en del verkar köra på det sättet.


Idag var det ett pass då jag kände mig vrålstark, men inte körde på max. Ett skönt pass då man gärna vill lägga på mer för det är ju så himla lätt. Men icke, då gäller det att bromsa, och det är här som min bror Henrik gör mest tror jag. Han påminner mig ideligen om att vila, att ha en plan med tydliga mål där man kan ändra efter hand om en skada skulle uppstå eller om man blir sjuk. Mycket förnuftigt och nödvändigt för att nå sina mål. Det är här jag har mest att lära, tro mig, och detta är en av de delar i min träning som är mest avgörande för hur väl målen nås.


Det är skillnad på träning och tävling/maxpass. Så det så!

3 kommentarer:

 1. Han är så klok så... Behöver nog ta ett pass med honom igen och "landa" lite och inte köra på max hela tiden.
  Du är super i din träning Frida! Målmedveten och fokuserad, men ändå inte till överdrift. Kör på!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. På fredag kör vi Elin! :) Och du börjar se riktigt grym ut. Du jobbar på bra som bara den, lika fokuserat. Det ger resultat

  SvaraRadera
 3. Jepp, imorgon kör vi så det ryker. Ska bli superkul... Jag tar med mig flipkameran, ifall vi blir sugna på att filma lite :) Hehehe...

  SvaraRadera