5 maj 2011

Inspiration

I morgon följer Elin med och tränar på KMTI. Det ska bli superkul! Hon satsar stenhårt på styrketräningen och satsar på body fitness inför hösten. Det är riktigt inspirerande att se hennes framsteg och jag blir riktigt sugen att hänga på framöver. Jag tror dock att athletic fitness är det jag ska satsa på i första hand. Det går dock inte att kombinera med träning på kmti och instruktörsjobb där. Så då får jag välja. Det valet gör jag inte än.

En till fundering som jag (eller som broder har :) ) är om jag ska ställa upp i en bänkpresstävling framöver. Vore lite coolt att testa, men först mer styrketräning. Undrar vad som skulle hända med kroppen om jag körde 4 styrkepass i veckan. Men då måste konditionsträningen förminskas och det är jag inte heller riktigt mogen för än.

Gårdagens löptur gjorde sitt till i benen. Idag körde jag backintervall igen. Kändes ordentligt och det var riktigt jobbigt. Efter det körde jag mitt rehabprogram. Jag tror jag gör framsteg varje gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar