25 maj 2011

Bodycheck

Tänder: Nja, inte så mycket tandsten denna gången, men en ficka till som ska hållas under uppsikt. Det är bara tandtråd som hjälper. Plackers blir det för min del. Längst in i underkäken på insidan finns fickorna.

Axeln: Så jäkla bra helt enkelt. Inte minsta tillstymmelse till känningar faktiskt under 1,5 veckor nu. Inte ens när jag krånglar på mig min Stay In Place Bh. Det är ett riktigt bra mått.

Vikten: 70,8 så det går neråt i lagom takt. Bra som tusan.

Styrkan: Igår var jag faktiskt rätt så stark, biceps var sprättlätt på 25 kilo. Bänkpress också på 52,5. samt stående rodd på 32,5 kilo. Det är dessa vikter jag håller under deffperioden. Det brukar alltid bli lite svagare i slutet, men än så länge funkar det, och känns lugnt. Latsdraget var inte riktigt lika bra dock. Det var den svagaste länken.

Löpningen: Har varit lite nervös enligt broder Fredrik. Han menar att min analys kring att pulsen är hög beror på just nerver. Kanske det är så. Jag upplevde det som lite lättare i söndags på intervallpasset. Idag blir det genomlöpning med tempoökning i slutet. I morgon 4 min intervall. 4*4 min rättare sagt, med längre vila mellan så pulsen går ner. Tips från Stabbe som inte längre är med och springer. Men han kommer tillbaka.
Det är inte långt kvar nu, typ 3 veckor till Stadsloppet. Jädrar vad det ska gå!

1 kommentar:

  1. Allt låter ju superbra! Stark som en björn och snabb som en... hmm vadå? :) Stadsloppet kommer gå super. Jag är där och hejar!

    SvaraRadera