7 april 2011

Uttagen för testerna till Gladiatorerna

Idag damp mailet ner. Jag har fått chansen att åka till uttagningen för att vara en utmanare i Gladiatorerna som kommer gå i höst på tv4. Shit vad nervös jag blev. Jag har kanske inte det som krävs dock. De har ett minimikrav på att klara 8 chins, vilket jag inte tror mig klara, samt att springa 3 km under 15 min, vilket är sprättlätt. Känns som att chinsen är något väl tilltagna om man jämför vad man ska klara att springa på. Men, det är väl bara att testa och se hur många jag klarar. Den 24 april är uttagningen i Stockholm. I morgon ska jag testa hur många chins jag kan. Det får sedan ligga till grund för beslutet om jag ska åka till uttagningen eller inte. jag har en känsla av att det inte kommer gå super, men man vet aldrig. Isåfall blir det chinsträning för hela slanten.

2 kommentarer:

  1. Ååååååh vad roligt! Vad häftigt! Du fixar det självklart! :)

    SvaraRadera