12 april 2011

Up's and down's mellan två pass

Så kan det vara. Jag ligger på ganska höga vikter, så här i slutet på en träningscykel, vilket gör att dagsformen ger utslag på ett mycket större sätt. I fredags hade jag svårt att få upp 52, 5 kilo i bänken de 3*4 som var meningen. Det var ett morgonpass, vilket jag tror spelar stor roll, dessutom hade jag inte pressat i mig tillräckligt med föda. Jag körde därför ett något lättare pass i fredags, så kunde jag passa på att vila axeln också i samma veva. Detta gav resultat! Idag satt de 3*4 som ett smäck. Mycket lätt! Helt otroligt vilken skillnad! Jag har nu börjat lägga in chins i mina pass. jag har nog bestämt mig för att kasta in handduken vad gäller Gladiatorerna i år. Ett självtest på 8 chins är för många för mig. Jag får ingen riktigt bra känsla i kroppen för att kunna göra uttagningen på bästa sätt när jag redan på förhand vet att ett av dem inte kommer att funka. Tänker nog satsa på att köra mer på chinsövningen för att nästa år söka igen och vinna hela skiten. Har massor av utmaningar ändå dettra år.
Ny film
Om sisådär 3 veckor kommer en ny bänkpressfilm. Helst på 57.5 kilo denna gång. Nu jäklar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar