13 april 2011

Nystädat och fengshuiDet finns inget bättre än när det är nystädat hemma och alla saker ligger på sin plats. I denna lägenhet händer inte det allt för ofta. Känns på något sätt onödigt. Men idag är det nystädat, och det är förstås för att vi får besök. Så är det ofta hos oss.

Jag är en sådan människa som struntar i damm bara det är ordning på alla saker. De ska stå rätt. Så jo en liten lortgris kan jag nog vara.

Jag mår lika bra varje gång det är ordning och alla saker står på millimetern rätt så att fengshui infinner sig. Jag är jättekänslig för om fel färger sätts ihop eller om saker står ihop på fel plats eller fel ihop. Jag kan gå förbi platser ibland och känna att det där är inte bra. Då flyttar jag en sak bakåt eller framåt eller sidan eller tar bort och så känns det perfekt. Denna känsla är svår att beskriva, men det ska liksom kännas lugnt. Alla saker känns inte helt lugna i lägenheten, men det får vara så. Jag laddar inför huset. Där minsann kommer alla saker stå som jag vill och på rätt ställen. De är redan utplacerade i tanken några av de saker jag har, eller faktiskt ganska många.

Jag har favoritprylar också. Tänkte att jag skulle ta kort på dem för att visa er, men inte idag. Det kommer en annan gång. Då blir det en lista över favoritprylarna. Riktigt fina prylar eller saker som alstrar mycket positiv energi.

3 kommentarer:

  1. Har Johan något att säga till om!?? :-)

    SvaraRadera
  2. Hmm... Du får fråga honom! Vi har nog olika områden vi har mer eller mindre att säga till om. Jag märker tydligt när det inte är någon idé att försöka bestämma vissa saker. ;)

    SvaraRadera
  3. Är precis likadan!

    SvaraRadera