25 april 2011

Jag är så jävla petig

Att jag inte bara kan nöja mig när det är så små saker som ska ändras. Men icke!

Vi har varit ute till vårt drömhus. Vissa saker stör mig enormt. Det ena är att de sätter målade brädor runt fönstren och målade hörnpå de ställen där det är liggande panel med lasyrfärg. Det går fetbort! Detta måste vi dock ändra själv när vi flyttat in. En annan sak som också blivit lite fel, eller som vi inte varit uppmärksammade på är att det gjorts en nedbyggd öppning såsom en dörröppning utan dörr istället för att taket bara fortsätter in i en angränsande hall till tvättstuga och toa på nederplan. Detta måste gå att ta bort så att det känns som ett rum och en hall istället för två. Petigt? Ja kanske, men riktigt viktigt för att det ska bli perfekt och se ut så som jag/(vi) vill. Huset får väldigt olika uttryck med de vita detaljerna som sticker ut i allt det laserade.

Så i morgon blir det en tur ut till huset för att ta lite kort inomhus samt prata lite med snickarna. De tycker säkert jag är jättejobbig, men jag får väl ta med en muta. Tihi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar