12 april 2011

Härliga dagar, men med lite ångest

Några härliga dagar har det varit sedan sist jag skrev. De har inneburit


Underbart väder

Löpning i fågelkvitter ute i skogen

Livskvalité i Kvarnviken med gudomlig utsikt var man än ser

Brons och guldpass i styrketräningen

Hela ställningen borttagen runt huset

Tapeterna offerterade och beställda

Haft Linus i Kvarnviken

Drag på bilen samt sommardäck och nya bromsar

Fågelkvitter

Sädesärlor och en fiskgjuse (Ja, jag är biolog)
Sen var det detta med ångesten

Min mobiltelefon, plånbok och jobbnycklar har varit inlåsta i min bil som varit på vift i Sunne för lite service. Shit vad beroende jag är av min htc legend. Jag har ju allt i den. Almenacka med alla tidsbokningar för alla grejer jag pysslar med, kontakter av olika slag, facebook, ringfunktion, sms funktion, vädret, löp-app, kamera, mina bilder. Jag använder dessa funktioner mycket. Jag kommer på mig hela tiden med att jag vill kolla mobilen för olika saker.


Med detta faktum har jag insett att jag är: Beroende!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar