15 mars 2011

Nya mål och hjälp med intervallpassen.

Jaha, gött att vara igång igen efter att ha vilat två veckor från styrketräningen. Körde inte axellyft och bakisda axlar idag. Då det kändes lite stramt och "kluckigt". Men allt det andra gick fint. Var mest orolig för bänkpressen, men det gick bra. Kändes bra och jag kände mig stark och motiverad för denna period. När den är över är det rejs på 60 kilo som gäller för bänkpressen.
Den är sååååå underbart att ha en person med sig varje pass som passar upp och kollar och ger pushning och hejar på och ger bannor med för den delen i bland. Henrik du är såååååå värd!
Igår körde jag intervallpass, 4 ggr 3 min med aktiv vila 1 min mellan. Jag tror jag kör lite för hårt på intervallträningen. Jag är helt dööööööd. På rullband blir jag så envis och vägrar liksom att ta en lägre hastighet. När man springer ute kan man ju liksom variera lite mer, och köra mer på känslan. Jag tappar motivationen när det är så förbannat jobbigt. Jag måste ha något eller någon som sporrar. Får kolla över detta. Ska kolla löpgruppen på IF-göta med. De ser ut att ha intervallträning att erbjuda, det kan jag behöva lite hjälp med. Dessutom är det i samarbete med Karlstads Multisportklubb.

2 kommentarer:

  1. frida.. du kan inte träna hela tiden!
    här har du en bra låt du kan lyssna på när du tränar : http://open.spotify.com/track/3LbXPKUPANdLSxENkV0i2f

    SvaraRadera
  2. Det gör jag ju inte heller Hannah! Jag pysslar ju med er också ;) Bakar och bloggar gör jag ju med :)

    SvaraRadera