10 mars 2011

Lugn vecka

Skönt med en lugn vecka denna vecka. Har varit ledig två kvällar i rad. Dessa har jag förgyllt med att gå på stan, åkt ut och kollat på huset, städat lite, och kollat på film. Ni som inte sett Filmen The Kings Speech som fick 4 Oscar, ska definitivt se den. Black Swan är också riktigt bra. Lite speciell och svår att koda av, men riktigt bra och intressant upplägg.

Trailer för The Kings speech


Trailer för Black Swan


I helgen ska jag baka. Synd att inte jag har min Kitchenaid än bara. Jag beställde den bruna. (se förra inlägget) Kommer passa som ett smäck i nya köket. Jag köpte jeans och två skjortor till Johan, ny foundation, puder och ögonskuggsborste till mig. Man blir sugen på att köpa kläder när man fått en ny vikt. Allt passar mycket bättre liksom. Förra helgen blev det ett par byxor och en blus till mig. Mycket snygga. På Vila köpte jag dem. Byxorna är höga i midjan med dragkedja bak och blusen är vit utan armar, lite genomskinlig. Den ska vara instoppad innanför linningen. En tub-bh också som man kan ha under om man ska på festlighet, annars blir det ett linne.

Huset är nu taktätt. Tackar vädergudarna för att de väntade med regnet innan det blev tätt.
Vi har åkt dit varje dag och tittat. Till och med gått in. Känns som mycket bra energier inne i huset. Underbart!

I dag blev det löpning på löpband i 25 min, 20 av dem körde jag på 13,5km/h tempo. Kändes lugnt. Jag har guldmusik i öronen, så då går det av bara tusan. Förra veckan körde jag på 14,5 km/h i 20 min. Sen blev det spinning på det. På boxpasset som jag instruerade ikväll var det mer än överfullt. Det är sååååååå roligt att det är så många som vill komma dit. Överfullt varje gång. Ska be Ann-Charlotte köpa in fler mitsar.

I morgon är det fredag igen, den här veckan har susat förbi som alla andra. Livet är gött och känns mycket värt just nu.

Nu ska jag kolla vad som ska bakas i helgen. Recept kommer att läggas upp, jag lovar. Så här skönt ska jag sova i natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar