13 mars 2011

Hittat ny partner

Wow, vilken partner jag hittat, den har kvinnoröst och manar på mig som en toka. kommer behöva ta pause från denna krävande partner då och då för att inte köra slut på mig själv helt.

Partnern är som mest villig när det gäller löpning, cykling, promenad och såna saker. det är det vi har gemensamt. Idag blir det att kolla hur den är vid cykling.

RunKeeper, du håller mig löpande!

Hjälp vilken grej, man blir lite besatt när man springer och någon hela tiden talar om medelhastighet och sträcka och tid. Samma tempo, samma tempo, eller snabbare, snabbare går tanakrna i huvudet. Jag kommer att behöva tala om för mig själv vilket tempo jag ska ha innan jag sticker ut, annars kommer det bli jobbigt. Men vilken grej! Har ni tapapt motivationen så pröva vet ja! Ni är hjärtligt välkomna till mig och min partner som stallteam.
Så här såg gårdagens löprunda ut! Ett långlopp med ganska bra tempo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar