25 mars 2011

Grus och asfalt under skorna

Mina löprundor ser ganska lika ut varje gång, men igår körde jag en som var lite annorlunda mot vad jag brukar. Löprundan runt älven börjar bli lite tradig att köra. Det är annars helt underbart att springa ute, med grus och asfalt under fötterna utan risk för att halka. Dessutom var luften igår fantastisk. Drog in doften av vår i näsborrarna igår flera gånger. Temperaturen är perfekt när den ligger strax under 10 plus. Solen är på väg ner, men det är ljust och man ser solstrålarna och himlen som blir lila, blå, grön, orange och gul. Underbart! Nu längtar jag efter att skogsrundorna ska bli okej att köra också. Det är ännu bättre och det sliter inte lika mycket på benen.

Onsdagens löprunda på 7 km runt älven.
Torsdagen runda på 1 mil.
Känns ganska gött att tempot som jag håller på denna runda är riktigt bekväm att hålla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar