24 mars 2011

Cykeln

Varför kan jag inte få tummen ur? Cykeln behöver servas, endera hos cykelhandlaren eller av mig själv eller av Johan. Cykelhandlarn ligger i samma kvarter så det är inte speciellt jobbigt att ta den dit. Men vad är det som gör att jag inte gör det? Skärpning! Idag ska den in helt enkelt. Jag har ju värsta bra cykeln ju!

Cykeln ger frihet. Jag behöver inte anpassa mig efter Johans morgontider, jag kan cykla vart jag vill när jag vill. Jag får frisk luft och gratis motion. Man blir pigg också.

Brorsan har köpt en ny cykel, det är lycka. Han såg verkligen helnöjd ut. Jag kommer ihåg när jag fick min nuvarande cykel (när jag fyllde 30) och när jag fick min första cykel. Det var magiskt! Nu vill jag ha en nyservad cykel. NUUUUUUUUUU!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar