2 mars 2011

15 dips (film)

Igår fixade jag målet 15 dips. Hade nog klarat några till, men jag var så inställd på 15 så jag gav mig. Idag har jag dock ont i höger axel. Dips är en slitig övning. Nu är det vila som gäller, och det var det ju tänkt ändå. Jag har kört riktigt hårt de sista 3 veckorna. Vikten ligger strax under 70 kilo. torsdag till söndag ska vi till Göteborg, Tjörn och Kvarnviken. Så då ska jag vila. I Kvarnviken är det i och för sig röjningsarbete som gäller och att fixa ved, men vi får se hur axeln känner sig först.Satan vad jag är bra ;)!

3 kommentarer:

 1. GÖÖÖÖTT MOS! Ser superbra ut! Shit vad stark du är!

  SvaraRadera
 2. Du är otrolig.
  Mamma

  SvaraRadera
 3. Du är ju helt galen du :)
  Själv behöver man ha knäna på en sån där kudde med vikthjälp :oD
  Well done!

  / Helena G

  SvaraRadera