4 februari 2011

Vårkänslor

Jorå, jag jagar efter dem för fullt. Lite har jag fixat hemma också. Mina orkidéer verkar trivas perfekt med lite till ingen omtanke alls, såhär fint blommar en av dem just nu. Har fullt med fler som också blommar. Vita, gula, rosa, lila, spräckliga.

I köket får det bli lite mera rosa när våren närmar sig. Jag gillar rosa!
Fatet från Matheus fick vi i bröllopspresent. Tror jag ska komplettera lite i den serien.

Färgglada ljus är också kul!

Och så blommor såklart. Tulpaner får det bli i morgon.
Fyller snart år och då är det tulpaner som gäller.


Hoppas det spritter lite i kroppen hos er iallafall. Det gör det hos mig.
Bara det att det är ljust när jag kommer hem ibland gör mig glad.

1 kommentar:

  1. Åh vad härligt med massa färger! Jag vill ha vår NUUUUU!

    SvaraRadera